Kaјак


Кајакарење у Македонији

Кајак као спорт је веома популаран у Македонији, посебно на кањону Матке и на Охридском и Преспанском језеру. Језера нуде одлична места за кајакарску регату. Мавровско и Дебарско језеро су без изузетка идеалне за самостојне кајакарске ужитке и искуства.

Македонија вас зове сви у кајак!

Кајакарски Савез Македоније учествује и организује низ националних и међународних такмичења у кајаку. Један од најзначајнијих спортских догађаја, који се одржава у Македонији, је Међународни Илинденски кајак слалом (ИЦАС) у спортско-рекреативном центру Матка, први пут организован у далекој 1969 години. Кајак - спуст дуж реке Вардар привлачи многе европске и светске љубитеље ове спортско-рекреативне дисциплине.


КАЈАКАРЕЊЕ

Авантуристички кајак ужитак током Кањона Матке

Кајак је идеалан спорт за летње дане, забаван и користан за здравље, одмор и рекреацију. Кајак је спортска - рекреативна дисциплина, која захтева преданост и издржљивост. Ово је сјајан спорт за оне који воле забаву, воду и адреналин. Покривајучи површину од око 5000 хектара, Матка је једна од најбољих локација на отвореном у Македонији, која пружа незабораван кајак доживљај у брзаке реке Треске. Ово је дестинација у којој можете посетити печину Врело, која се налази у кањону Матке и да истражујете природне лепоте кањона и језера Козјак.


КАЈАКАРЕЊЕ

Кајак авантуре у Преспанском језеру

Преспанско језеро је резерват биосфере УНЕСКО-а, који се простире на територију три земље - Македоније, Албаније и Грчке. Кајакарењем са професионалним инструктором из села Стење до села Коњско, можете да уживате у Преспанском језеру и националним парковима Пелистер и Галичица, попутној посети лепог манастира Св. Илија и упознавање са традицијом и правилима православног монашког живота и дегустацију неких од најлепших македонских специјалитета - Гомлезе и Преспански Крап. Детаљне информације о целој кајак туру око Преспанског језера можете начи на Touring Macedonia


КАЈАКАРЕЊЕ

За све авантуристе кајак око Охридског језера

Природне љепоте и бајковите пејсаже који че вас оставити без даха код сваке кајак туре дуж Охридског језера.

Kayak Adventures Macedonia нуди невероватно искуство кајака.Promote your Service

Activity

Add up to 3 images.

Validation code:
Enter the code above here :

Can't read the image? click here to refresh.