Велосипедизам

 

 

Македонија на бицикли 

Направите ваш следећи европски одмор авантуру на Балкану! Прођите 9 дана на бицикли кроз македонске крајеве, пролазећи скоро 150 миља; ноћите у древним манастирима; доживите легендарно гостопримство у малим македонским селима, и уживајте у фасцинантним кулинарским искуствима; посетите познато Охридско Језеро ( бисер балкански); и направите све то по приступачним ценама! Ваша бициклистичка тура кроз Македонију вас очукује!

Наш циљ је да направимо ваш бициклистички одмор у Републици Македонији незабораван. Организоване бициклистичке туре нуде јединствен начин да се повежете са природом и да истражујете локалну културу, фолклор, народ и обичаје. Другим речима, све што може ова земља да понуди за ваше задовољство.

Република Македонија је јединствено и  чаробно место које нико није посетио. Свеже лице земље и она непосећена села од туриста, највише привлаче путнике који су већ посетили друга места. Продужићемо да охрабрујемо пријатеље и бициклистичке пратиоце да учествују на бициклистичка путовања, и самостално да путују кроз Македонију.

 

 

 

Република Македонија поседује хидрографске објекте као врутоке, изворе, реке, језера, термалне изворе. Као резултат тога постоје могућности за огроман број активности, спорт и рекреацију. 

 

 

Најбоље бициклистичке путање у Македонији

Promote your Service

Activity

Add up to 3 images.

Validation code:
Enter the code above here :

Can't read the image? click here to refresh.