Јахање

 

Јахање

 

Експедиција јахањем је путовање на коњу, што ће можда да укључи и по неку потешкоћу, али на крају бићете награђени искуством које ћете памтити и призором који иначе не би имали могућности да видите. Истражите македонске планине на коњу!

Најпопуларније дестинације за јахање су: Маврово и Водно.

 

 

Истраживање Националног парка Мавровона коњу

Одмор на коњима нуди оригинално искуство богатства Националног парка „ Маврово“. Посебно овакав одмор је одличан начин да се открије прекрасни природни предео далеко од гужве урбаног живота. Посетиће те места чаробног погледа, моћних планина, кристално бистре реке и водопаде, мазне и простране зелене висоравни. Смештај у старим селима, уживање у укусима домаћих прехрамбених продуката понуђених у локалним торовима, понекад и седење поред ватре, или једноставно боравак у природи, седење на камену у средини пашњака, уживање у сјају живота и природе.

Истражите планину Водно ( скопски регион)

Уживајте у фасцинантном панорамском погледу на Скопље са планине Водно, јашите кроз ливаде и недодирнуте шуме. Добродошли су они са основним познавањем јахања, као и они који нису јахали до сада. На тури је понуђен западни стил јахања, јахаћете на балканским планинским коњима, мали и жилави, али сигурни на стрмим теренима. У току јахања треба да обратите већу пажњу и да спакујете одговарајућу гардеробу за пут и да будете сигурни да сте у доброј кондицији да би издржали путовање.

 

 

Најбоље путање за јахање у Македонији

Promote your Service

Activity

Add up to 3 images.

Validation code:
Enter the code above here :

Can't read the image? click here to refresh.