Arritja me automjet

Me automjet

 
Autostrada ndërkombëtar E-75 shkon në veri-jug nga Serbia në Greqi, e ndan në dysh Maqedoninë. Kjo është rruga më e zakonshme për turistët që marrin rrugë tokësore për të hyrë në Maqedoni. Ka edhe rrugë të mira që lidhin vendin me Bullgarinë në lindje dhe Shqipërisë në perëndim.
 
 
 
 

Promote your Service

Activity

Add up to 3 images.

Validation code:
Enter the code above here :

Can't read the image? click here to refresh.