Çiklizëm malor

Çiklizëm malor

 
Çiklizmi malor është një sport në rritje në Maqedoni, ku ka mijëra rrugë të jashtme dhe gjurmë të pista. Çdo klub malor ofron me qira biçikleta dhe organizon turne rajonale të biçiklizmit malor dhe turne të vogla lokale. Gjithashtu promovojnë zhvillimin çiklzmin nëpër shtigje në Maqedoni, si dhe turizmin e qëndrueshëm lokal për vendet historike dhe natyrore të interesit.
 
Shpërblimet ditore për përpjekjet e aja janë madhështore: pikëpamjet që ndalojnë frymën dhe mbeten si përkujtesa vizuale të bukurisë sublime të Maqedonisë, fshatrat e tjera të kësaj bote malore me arkitekturë simpatik janë ruajtur nga një e kaluar e kohës, gjithashtu gjenden një grup i florës dhe faunës endemike në këto male unike të Ballkanit, të freskëta si vesa, të pastëra si liqene kristal akullnajore që verbojnë mendjen.

 

Mountain Biking

 

Shtigjet më të mira malore te Çiklizmit

Promote your Service

Activity

Add up to 3 images.

Validation code:
Enter the code above here :

Can't read the image? click here to refresh.