Çiklizëm

 

Çiklizmi në Maqedoni

Bëni pushimet tuaja të ardhshme evropiane aventuriere në Ballkan? 9 ditë çiklizmëm nëpër fshatrat e Maqedonisë, duke mbuluar pothuajse 150 milje; bujtina në manastire të lashta; përjetoni mikpritjen legjendare të maqedonasë në fshatra të vogla, dhe gëzoni përvojat e mahnitshme të kuzhinës; vizitoni Liqenin e famshme të Ohrit (perla e Ballkanit); dhe bëni të gjitha për një çmim shumë të volitshëm! Turneu juaj për çiklizmin në Maqedoni ju pret!
 
Qëllimi ynë është që të bëni pushimet tuaja me biçiklizëm në Maqedoni në një eksperiencë  të paharrueshme. Në turne udhëzoheni me biçikleta që ne ofrojmë në një mënyrë unike për të lidhur me natyrën dhe të eksplorimin e kulturës lokale, folklorin, njerëzit dhe zakonet. Me fjalë të tjera, çdo gjë ky vend ka për të ofruar për kënaqësinë tuaj.
 
 

 

Maqedonia është një vend unik dhe i mrekullueshëm që askush nuk e ka vizituar. Fytyra të freskëta të vendit dhe fshatrat jo turistike janë një tërheqje e madhe për udhëtarët të cilët kanë vizituar kaq shumë destinacione. Ne do të vazhdojmë të inkurajojmë miqtë dhe shokët e biçikletave për të marrë pjesë në udhëtimet e biçikletave, dhe për të udhëtuar në Maqedoni në mënyrë të pavarur.

 

 

Shtigjet më të mira të çiklizmit në Maqedoni

Promote your Service

Activity

Add up to 3 images.

Validation code:
Enter the code above here :

Can't read the image? click here to refresh.