Ngjarje dhe Manifestime

Janar

 
 
 

Gjevgjeli

 
3 & 4 janar - Panairi Krishtlindjeve
 
7 janar - Panairi krishtlindjeve - Fondacioni Apollonia
 
 
 

Dojran

 
5 Janar trungjet (Krishtlindje)
 
14 janar - Viti të Ri ortodoks
 
19 janar Epiphania
 
 
 

Novo Selo

 
13 & 14 janar - Stranichar Lojra në fshatin Mokrievë
 
 
 

Radovish

 
13 janar - Dita e Shën Vasilit; Maskaradë "Jamaya" në fshatin Rahovicë
 
 
 

Zrnovci

 
13 janar - Dita e Shën Vasilit "bruto"
 
19 janar - Epiphania
 
 
 

Probishtip

 
5 Janar - Yule-modë
 
14 janar - Koktej Dita e Shën Vasilit
 
19 janar - Epiphania
 
 
 

Vinicë

 
19 janar - Epiphania - në fshatin Jakimovo
 
 
 

Berovë

 
20 janar - Carnival "Bambourtsi" në fshatin Ratevo (Komuna e Berovës)
 
 
 

Llozovë

 
5 janar - (Yule) bonfires Krishtlindjeve
 
 
 

Kavadarci

 
6 janar - Festivali i Shakave "Fuqia gjyshërve të shëndoshë"
 
 
 

Resnjë

 
13 janar - Viti i ri i Evës së Ortodoksëve, Dita e Shën Vasilit
 
14 janar - Dita e vitit të Ri të Ortodoksëve
 
 
 
 
 

MANASTIR

 
5 Janar - Krishtlindjet (Yule)
 
 
 

Demir Hisar

 
19 janar - festimet e Epifanisë (Epiphany)
 
 
 

Krivogashtani

 
7 janar - Panairi në zgjidhjen Obrshani
 
14 janar - Dasma Dita e Shën Vasilit, koncert Epiphany
 
31 Janar - "Shën Athanasi"
 
 
 

Krushevë

 
5 Janar - Fetare Festival "Deva"
 
08-15 janar - Panairi dimror  Librit
 
19 janar - Epiphany
 
               
 

Aerodrom

 
6 janar - (Yule) fishekzjarret e Krishtlindjeve
 
13 janar - Shlyerje "Mitchurin" Tubimet
 
 
 

Gazi Babë

 
19 janar - ("Pivtija") Festival
 
 
 

Karposh

 
6 janar - Krishtindjet (Yule)
 
 
 

ILINDEN

 
19 janar - Epiphania
 
20 janar - Etno Festival: Nifty Gruaja
 
 
 

Kriva Palankë

 
6 janar - Christmas (Yule)
 
19 janar - ("Pivtija") Festival
 
 
 

Kratovë

 
30 janar - shërbim përkujtimor në nder të Pavel Shatev
 
 
 

Brvenicë

 
6 janar -Krishtlindjet (Yule)
 
19 janar - Epiphany
 
31 Janar - "Shën Athanasi"
 
 
 

Jeginovcë

 
7 janar - Dita e Krishtlindjeve
 
 
 

Ohër

 
13 & 14 janar - Dita e Shën Vasilit
 
Viti i ri i Evës Ortodokse dhe Vitit të Ri 19 Janar Dita - Epiphania
 
 
 

Vevcani

 
12 janar - Karnevali i Vevcanit

 

 

Shkurt

 
 

Dellçevë

Mars Shkurt

 
 

Sveti Nikollë

 
28 shkurt - Festivali Ndërkombëtar Origjinal Folklorik "Todoritsa"
 
 
 

Demir Kapi

 
09-14 shkurt - Java tradicionale Shën Trifun-së
 
 
 

Strumicë

 
21 shkurt - Karnevali i Strumicës
 
 
 

Gjorçe Petrov

 
11 shkurt "Misteri Sweet"
 
 
 

MARS

 

Radovish

 
1st Mars - Manifestimi "Martinki"
 
 
 

Krushevë

 
1 & 2 mars - Konkursi Ndërkombëtar Snowboard "Snowboard FIS"
 
 
 

Prilep

 
2 mars - Carnival "Qesh për të gjithë"
 
 
 

Dollnen

 
7 mars - Dita e Mësuesit (kombësi shqiptare)
 
 
 

Ilinden

 
Koncert në nder të Ditës "8 mars" Gruas (Këngëve dhe Valleve Popullore Ansambli "Ilinden 72")
 
 
 

Kriva Palankë

 
9 mars - Todoritsa (Dita e Shën Theodore)
 
 
 

Krushevë

 
13 mars - Festimi i "Martha"
 
 
 

Probishtip

 
21 mars - Pita e gjyshes
 
31 Mars - Karnevali i Probishtipit, tubim i Pashkëve
 
 
 

Resnjë

 
21 mars - Ditët e Pranverës
 
 
 

Shtip

 
21 mars - Dyzet Dëshmorë
 

 

Prill

 

 

Gjevgjeli

 
1st Prill - Festivali i mashtrimeve Dita e prillit (Salla e pionierit)
 
 
 

Dojran

 
1st Prill - Festivali i prillit imagjinar
 
 
 

Radovish

 
1st Prill - Festivali i prillit imagjinar
 
7 prill - Panairi i shkollave Shkencore
 
12 prill - "Festivali i tubimit të Pashkëvel 2015" në fshatin Oraovitsa
 
 
 

Pehçevë

 
1st Prill - teatër për fëmijë, shfaqje teatrale për të rriturit, Dita e shakasë, maskaradë
 
 
 

Resnjë

 
1st Prill - Dita e maskave ​​dhe shakave; Tubimet Pashkëve
 
 
 

Kumanovë

 
18 prill - Festivali modern ndërkombëtar i kërcimit "Dance Fest Kumanovë"
 
 
 

Kriva Palankë

 
1st Prill - Festivali i prillit imagjinar
 
17 prill - vezët të Pashkëve
 
 
 

MAJ

 
 

Gjevgjeli

 
4 Maj - Dita e Bibliotekës shtëpia "Gotse Delchev"
 
 
 

Bogdanci

 
1 Maj - Dita e garave fshatin Stojakovë
 
 
 

Vasilevë

 
7 maj - "Dita e Shën Gjergjit" gara me kuaj
 
26 maj - Mali Mars "Shtigjet e gurëve" (Komuna e Vasilevës)
 
 
 

Radovish

 
6 Maj - Dita e Shën Gjergjit në fshatin Vidovishte
 
9 Maj - Manifestimi "Dita Evropiane në Radovish"
 
24 Maj - Dita e ndriçues Shën Qirilit dhe Shën Metodi
 
 
 

Probishtip

 
20 maj - Parada e të diplomuarve
 
 
 

Koçani

 
6 Maj - Dita e Shën Gjergjit
 
 
 

Makedonska kamenicë

 
24 maj - Dita e Shën Kiriilit dhe Metodit
 
25 maj - Turneu Memorial "Mile Janevski - Djingar" 2015
 
 
 

Demir Hisar

 
02-07 maj - Ditët e Kongresit të Smilevës
 
 
 

Krivogashtani

 
02-07 maj - Ditët e Kongresit të Smilevës
 
 
 

Priilep

 
15-17 maj - Ditët e Mbretit Marco
 
26 maj - Mariovo dhe Megleno Takimet në fshatin Vitolishte (Komuna e Mariovo)
 
 
 

Krushevë

 
26 maj - Ngjarjet muzikale "Golden Zëri", zgjidhjet e Lachanit
 
 
 

Aerodrom

 
9 Maj - Art Konkurrenca për të shënuar Ditën e Evropës
 
 
 

Butel

 
26 Maj - Dita përkujtimore e Boris Trajkovski (Komuna e Butelit)
 
 
 

Gjorçe Petrov

 
1 Maj - Dita e Punës (në fshatin Kuchkovo: shërbejnë fasule dhe supë të ushtrisë, duke luajtur lojëra tradicionale në prani të mediave, dhe të famshmëve etj)
 
 
 

Studeniçan

 
1 Maj - Festivali i pelivanëve
 
 
 

Ilinden

 
Ngjarja Letërsisë "Ilinden" (Komuna e Ilindenit) * javën e fundit të majit
 
 
 

Kriva Palankë

 
Dita e zjarrfikësve - 20 Maj
 
24 Maj - Dita e ndriçuesve maqedonas Shën Qirilit dhe Shën Metodi
 
 
 

Brvenicë

 
Tubimet Vollkovë (Komuna e Brvenitsa) * java e tretë e majit
 
 
 

Jegunovcë

 
20 maj - turne futboll në fushën e bar artificial në fshatin Janchishte

 

Qershor

 
 

Dojran

 
21-26 qershor - Kinemaja verore
 
 
 

Konçe

 
12 qershor - Dita e Shën Pjetrit, Fest Komunale
 
 
 

Radovishi

 
8 qershor - Trinia e Shenjtë, Festival popullore "Gëzuar kërcimet popullore"
 
Vera kulturore e radovishit 2015 & A Vala e ngrohtë e Kulturës 2015
 
 
 

Makedonska kamenicë

 
7 qershor - Manifestimi " pita e gjyshes 2015"
 
 
 

Dellçevë

 
10 qershor - Ditët e Kulturës (një veprimtari ndërkombëtare)
 
 
 

Manastir

 
10 qershor - Dita e Kulturës
 
25-29 qershor - Ndërkombëtare e Rinisë Art Festival "BITOLA - një qytet i hapur"
 
ekspozitë klasive e automobilave
 
 
 

Novaci

 
27 & 28 qershor - Turneu xhipave përmes Mariovos
 
 
 

Kriva Pallankë

 
10 qershor - Dita e Kulturës - Gdhendje në dru koloni në Kraishte
 
 
 

Ohër

 
5 Qershor - Dita e Mjedisit
 
 
 

Debarca

 
15 & 20 qershor - Hapja e Kolonisë së artit DEBARTSA në fshatin Belchishta
 
2 qershor - Dita e Shën Nikollës, festë fshati
 
30 qershor - Dita e të Gjithë Shenjtorëv në fshatin Leshani dhe "Gjithë Shenjtorëve" manastir
 
 
 

Strugë

 
26 qershor - 8 gusht - Festivali Kulturore veror i Vevçanit
 
 
 

Korrik

 
 
 

Bosillovë

 
31 Korrik - Takimet e emigrantëve
 
 
 

Radovish

 
8 korrik - Trinia e Shenjtë, festë e fshatit Morodvish
 
 
 

Koçan

 
01-12 korrik - Dita e Shën Pjetrit
 
 
 

Dellçevë

 
13 korrik - Ditët e Goces
 
 
 

Makedonska kamenicë

 
03-05 korrik - Festivali muzikës "zëri i Vërtetë i Kamenicës" 2015
 
 
 

Pehçevë

 
10-13 korrik - tunxh Festival Orchestra
 
12 & 13 korrik - festa tradicionale shënimit të Shën Pechevo kohën e Pavlit dhe panairi Etno
 
 
 

Veles

 
20-30 korrik -  Festivali i lashtë ndërkombëtar i Dramës
 
 
 

Gradsko

 
13-20 korrik - Festivali i lashtë ndërkombëtar i Dramës
 
 
 

Resnjë

 
06-11 korrik - Dita e Aktorëve të Evropës 
 
 
 

Manastir

 
24-26 korrik - Ngjarje kulturore & Turistike "festivali i Llokumit (begatia turke) - Muzikë dhe Tradita"
 
 
 

Novaci

 
 
Vera kulturore (Qershor - gusht)
 
27 & 28 - turneu i xhipave nëpër gjithë Mariovo
 
 
 

Demir Hisar

 
7 korrik - Dita e Shën Ivanit
 
12 korrik - Dita e Shën Pjetrit - Takimet e emigrantëve - çdo dy vjet
 
 
 

Krivogashtani

 
20 korrik - 15 gusht - garat e futbollit të jashtëm në Obrshani
 
 
 

Dollnen

 
05-07 korrik - Festivali Popullore i Instrumenteve dhe Këngëve "Pece Atanasovski"
 
 
 

Krushevë

 
25-31 korrik - Krushevë Etno qytet
 
20-30 korrik - Një valë e ngrohtë e Kulturës
 
 
 

Aerodrom

 
27 korrik - Kalorësi mars
 
 
 

Mavrovë - Rostushë

 
11 korrik - Festivali Shepard
 
12 korrik - dasmë tradicionale në fshatin Galitchitsa, Dita e Shën Pjetrit
 
 
 

Ohër

 
Fillim të korrikut (nuk ka datë të caktuar), Vera e bardhë në Ohër
 
3 korrik - Shën Naumi i Ohrit, mrekullia e punëtorëve
 
29 qershor - 4 korrik - Festivali Eko-International Film; Ndërkombëtare Maratona e notit
 
06-11 korrik - Festivali ballkanik
 
12 korrik - 20 gusht, Vera e Ohrit (Festival Kulturore)
 
 
 

Strugë

 
 
29 qershor - 11 korrik - tubime në Vevçani
 
12 korrik - Dita e Shën Pjetrit

 

Gusht

 

Radovish

 
21 gusht, ngjarjet e "Shën Spaso e Radovishit" 
 
Gusht, Yuruk Festival 2015
 
                    
 

Shtip

 
24 qershor - 2 gusht  Festivali i verës Kulturore
 
 
 

Karbinci

 
 
28 gusht - Festa "Zonjës së Marisë / Great Shenjtë Nënë e Perëndisë" në fshatin Karbintsi dhe fshati Kozjak
 
 
 

Çeshinovë-Obleshevë

 
29 korrik - 2 gusht - Lojrat sportive të Ilindenit (të futbollit) në fshatin Çeshinovë
 
 
 

Probishtip

 
21 gusht - 28 gusht - Java e sportit dhe kulturës
 
28 gusht - "Zonja i Marisë / Madh Nëna Shenjti i Perëndisë"; Dita e minator dhe Dita e qytetit Probishtip
 
 
 

Makedonska Kamenica

 
15 gusht - 16 gusht - Ditët e Diasporës
 
24 gusht - 29 gusht - Festivali i Kamenicës Kulturore Verë 2015
 
           
 

Vinica

 
28 gusht - festë fshati në fshatin Jakimovo
 
 
 

Berovë

 
10-18 gusht - Kolonia e artit Berovë
 
23-28 gusht - Festivali popullor ndërkombëtar "Tubimet popullore të Maleshevës" brenda Festivalit Veror Kulturor
 
23-28 gusht - Ditët e Komunës
 
28-30 gusht - "Sheshi i Etno Festivalit" dhe Panairi Ndërkombëtar për Produktet tradicionale dhe "Rajoni i Maleshevës në pëllëmbën tuaj"
 
 
 

Veles

 
8 gusht - Festivali folklorik Ndërkombëtar
 
 
 

Llozovë

 
20 korrik - 2 gusht - Ditët e Ilindenit - Sportit dhe Kulturës
 
 
 
 

Demir Kapi

 
13-27 gusht - Turneu i futbollit të mbyllur
 
27 & 28 gusht - Festimi i "Zonjës së Marisë / Nënës së Zotit"
 
27 & 28 gusht - "Zonjë Marisë / Panairi i Nënës së shenjtë Perëndisë" 
 
 
 

Manastir

 
29 korrik - 2 gusht - Festivali i Valleve Popullore - Ditët e Ilindenit
 
11 & 15 gusht - Festivali i Artit Modern "Acto"
 
28 gusht - Pelister Tubimet në fshatin Trnovo, Produktet Lokale dhe panairi i Shërbimeve
 
 
 

Demir Hisar

 
2 gusht - Ilinden (Dita e Shën Elijas) - festë tradicionale e fshatit Smilevo
 
28 gusht - "Festimi i drurit"
 
 
 

Krivogashtani

 
20 korrik - 15 gusht - turne futbolli në fshatin Obrshani
 
27 gusht - Një valë e ngrohtë e Kulturës
 
 
 

Krushevë

 
26 korrik - 10 gusht - Panairi veror i librit
 
31 korrik - 10 gusht - Tubimi i shkencës & Kulturës - 10 Ditët e Republikës së Krushevës
 
20 korrik - 15 gusht - Etno Fshati, Ekspozita e produkteve të bëra në shtëpi
 
Mbështetja e kryqin
 
19 & 26 gusht - Paragliding Kupa e Botës "Krushevë 2014"
 
20 & 30 gusht - Një valë e ngrohtë e Kulturës (Komuna e Krushevës)
 
 
 

Aerodrom

 
28 gusht - Zonja Marisë (Nëna e Shenjtë e Perëndisë) "
 
 
 

Karposh

 
15 & 20 gusht - Vera Karposhit
 
 
 

Kriva Palanka

 
20 & 31 gusht - Një valë e ngrohtë e Kulturës
 
23 gusht - Joy Fest
 
25 & 27 gusht - Folk Festival Ndërkombëtar "Shën Joachim i Osogovës"
 
29 gusht - Dita e Shën Joachim së, Mbrojtës i qytetit
 
 
 

Ohër

 
12 korrik - 20 gusht, Festivali Vera e Ohrit
 
13 gusht - Mbrëmjet dedikuar për Zhivko Chingo
 
15 gusht - Dita e rojeve të kufirit
 
17 gusht - Nata e Poezive në fshatin Velestovo
 
8 gusht - Dita e Armatës së Maqedonisë
 
21-24 gusht - Troubadurët e Ohrit
 
23-27 gusht - Festivali Ndërkombëtar i korrit
 
25 gusht - Fest Ohër
 
 

Struga

 
Mbrëmjet Poetike të Strugës (javën e fundit të gushtit)
 
 

Debarca

 
27 & 28 gusht - Festimi i festës "Supozimi i Marisë (Nëna e Shenjtë e Perëndisë)", në fshatin e Botun
 
 
 

Vevçan

 
26 qershor - 8 gusht - Festivali Veror Vevçani
 
18-28 gusht - Festivali Ndërkombëtar Folk "Pobrazhenie"
 
            
 

Centar Zhupa

 
15-17 gusht - Dita e Emigrantëve
 
 
 

Shtator

 
 

Novo Selo

 
8 shtator - Novo Fest, Festivali i Ushqimit dhe verës në ujëvarret e Koleshinski
 
 
 

Radovish

 
21 shtator - Dita e Paqes, "Liria e përhershme" manifestim / ngjarje
 
 
 

Shtip

 
23-25 ​​shtator - Festivali i "Pastrmajlisë" (pite dhe Mish Pie)
 
 
 

Çeshinovë-Obleshevë

 
 
21 shtator - Dita e Komunës
 
 
 

Probishtip

 
8 shtator - Dita e Çlirimit e Probishtipit dhe Dita e Pavarësisë e Maqedonisë
 
21 shtator - Festimi i "lindjes së Nënës së Shenjtë të Perëndisë" në fshatin Lesnovos
 
 
 

Dellçevë

 
7 shtator - Dita e Çlirimit të Dellçevë
 
20 shtator - Dita e llokumit
 
 
 

Pehçevë

 
7 shtator - Dita e Çlirimit të Pehçevë
 
 
 

Resnjë

 
26-29 shtator - mollë Korrje në rajonin e Prespës
 
 
 

Novaci

 
02-11 shtator - supozimi i Marisë
 
Garë Biciklete gjithë Mariovo
 
 
 

Demir Hisar

 

Dita e Komunës

 
 
 

Krushevo

 
8 shtator - Dita e Çlirimit e Krushevës dhe Dita Kombëtare e Pavarësisë
 
26-27 shtator - Catering Shtetror dhe ngjarje Turizmit Perspektiva të ëmbla"
 
 
 

Staro Nagoriçani

 
30 shtator - Tubimet Bajlovski
 
 
 

Kriva Palanka

 
15-21 shtator - Festivali Ndërkombëtar i Teatrit "Shën Joachim i Osogovës"
 
 
 

Tetovë

 
20 shtator - Dita Ndërkombëtare e Përkthimit
 
 
 

Ohër

 
21 shtator - Dita Ndërkombëtare e Paqes
 
22 shtator - Dita Ndërkombëtare e veturave falas
 
28 shtator - Dita Ndërkombëtare e veturave falas
 
 
 

Tetor

 

Vasilevë

 
27 tetor - mars-Varvaritsa
 
 
 

Radovish

 
23-25 ​​tetor, Manifestimi "Samun em Tatlija"
 
 
 

Probishtip

 
5 Tetor - Dita e Mësuesit
 
22 tetor - ProFest
 
 
 

Dellçevë

 
11 tetor - Dita e Kryengritjes Popullore në Maqedoni
 
 
 

Demir Kapi

 
24-27 tetor - Festivali Alpine ballkanik
 
 
 

Manastir

 
2-12 tetor - Festivali ndërkombëtar i muzikës klasike "Interfest"
 
20 tetor - Gara tradicionale Motocross në fshatin Bratin Dol
 
Libri Muaji Tetor (Komuna e Manastirit)
 
 
 

Demir Hisar

 
16 tetor - Takime Patriotike të shkrimtarëve nga Demir Hisari
 
23 tetor - Dita e Luftës Revolucionare Maqedonase - në fshatin Smilevo
 
 
 

Ilinden

 
23 tetor - Dita e Organizatës Revolucionare Maqedonase
 
 
 

Kriva Palanka

 
8 tetor - Dita Festimi i qytetit
 
11 tetor - Dita e Kryengritjes Popullore në Maqedoni
 
23 tetor - Dita e Luftës Revolucionare Maqedonase
 
 
 

Tearcë

 
26 tetor - Dita e Fasule
 
 
 

Nëntor

 

Gjevgjeli

 
7 nëntor - Muaji Librit, Libraria "Gotze Delçev"
 
7 nëntor - Prezantimi çmimeve për të njohur qytetarë të shquar
 
 
 

Dojran

 
5 Nëntor - Dita e Çlirimit të Dojranit, Dojranit autentik, gruas së mrekullueshëm
 
 
 

Radovish

 
6 nëntor - Dita e Çlirimit të Radovishit
 
13-15 nëntor - Takimet Karamanov Poezi
 
 
 

Zrnovci

 
8 nëntor - Dita e Komunës, dhe kishës së "Shën Dhimitri"
 
 
 

VELES

 
19 & 20 nëntor - Festivali Pitës Veles
 
24 nëntor - Këngëtarët Pensionist
 
 
 

Negotinë

 
8 nëntor - Dita e Komunës
 
 
 

Kavadarci

 
7 nëntor - Dita e Komunës
 
 
 

Manastir

 
2 & 4 nëntor - Duke shënuar Ditën e Çlirimit e Manastirit
 
 
 

Karposh

 
3 nëntor - "Unë jam në gjendje, dhe unë mund të"
 
2 nëntor - "Nifty Hand"
 
3 nëntor - Dita "Karposh"
 
 
 

Vevçan

 
8 nëntor - Dita Shën Dhimitri
 
 
 

Dhjetor

 

Bosilevë

 
- 20 dhjetor - Viti i Ri & turneu i Krishtlindjeve (Komuna e Vasilevës)
 
 
 

Radovish

 
31 dhjetor - Viti Ri 2016 Festimi
 
 
 

Ngjarje pa datë të saktë

 
- Poezi Event "Dashuria si një udhëheqës" - Shtëpia e Kulturës
 
- Singing Pazari - Shtëpia e Kulturës
 
- Koncert vjetor i Ansamblit të muzikës tradicionale popullore dhe vallet "Bojmija"
 
- Koloni arti International Apollonia - Fondacioni Apollonia, një valë ngrohtë i Kulturës
 
- Festivali Multimedia Art "Bosh" - Qendra Multimedia
 
- "Festivali Fig" - Shoqata Qytetare, konkurs komunal
 
- "Bibliotekarët e rinj", Libraria "Gotze Delçev"
 
- Libri Muaj, Libraria "Gotze Delçev" - Java e Kulturës së 7 Nëntor (shënimin e 7 pushime komunale të nëntorit)
 
Manifestimi: Ditët e Komedisë "E qeshura - balsam për shpirtin", konkurs për çmim letrar - Libraria "Gotze Delçev"
 
- Folklor Gjerdan - Shtëpia e pionierit
 
- Qëndrimi afirmativ ekspozitë e artistëve nga Gjevgjelia - Fondacioni Apollonia
 
- Paragliding Cup Çashka
 
- Turneu Memorial i Futbollit "Blagoj Kotlarovski - Bagi"
 
- Ndërkombëtare të Hendbollit Turneu "Mladost"
 
- Fillim të korrikut (data ende nuk është përcaktuar), White Summer në Ohër
 
- Festivali i verës dhe djathit (gjysmën e parë të gushtit - data ende nuk është përcaktuar)
 
- Tabela Ohrit (gjysma e dytë e muajit gusht, rreth "Zonjës së Marisë" pushime)
 
- Maratona ndërkombëtare e gushtit për Not
 
- Festa e gushtit Ohër (Music Festival)
 
- Mbrëmjet dedikuar për Zhivko Chingo - Gusht
 
- Poezi Nata në fshatin Velestovo - Gusht
 
- "Kullat e Pashkëve", promovim i kulturës ngjarje që mbahet çdo vit në ditën e dytë të Pashkëve;
 
- "Festivali i gështenja se ëmbël", një ngjarje të mbajtur në nëntor, menjëherë pas vjeljes së gështenjave të ëmbla (nuk ka datë të caktuar)

Promote your Service

Activity

Add up to 3 images.

Validation code:
Enter the code above here :

Can't read the image? click here to refresh.