Lundrimi

 

Lundrimi

Lundrimi në Maqedoni është në dispozicion në Liqenin e Ohrit dhe Prespës. Vela është një aktivitet rekreativ dhe zbutës, sporti ujor  gjithashtu është shumë popullor në Maqedoni. Klubet e velave lokale do të ju bëjnë udhëtimin tuaj të paharrueshëm me vela në Maqedoni. Tifozët e këtij sporti marrin dëfrim të madh nga vela nëpër liqenet e Maqedonisë, duke gëzuar të dy kënaqësitë, të sportit dhe të natyrës.

 

 

Promote your Service

Activity

Add up to 3 images.

Validation code:
Enter the code above here :

Can't read the image? click here to refresh.