Kajakim

 

Kajakimi në Maqedoni

 

Gëzoni udhëtimin vetë-drejtues në kajakim përgjatë kanionit të bukur Matka në periferi të Shkupit! turneja për kajakim liqeni në vende të tjera nëpër Maqedoni vjen së shpejti .
 
Kajakimi si një sport është shumë popullor në Maqedoni posaçërisht në kanjonin Matkë, edhe në liqenet e famshme maqedonase: liqenin e Ohrit dhe Prespës, ku ju mund të bëni kajakim në moçale. Matka është kanion që ndodhet në perëndim të Shkupit, Maqedoni.

 

 

 

Që mbulon rreth 5.000 hektarë, Matka është një nga destinacionet më popullore në natyrë në Maqedoni dhe është shtëpi për disa manastire mesjetare. Gjithashtu, Maqedonia ofron pellgje të shumta të ujit të bardhë dhe një numër të kurseve të konkurrencës duke përfshirë edhe ato të lumit Vardar në vetvete Shkup dhe në Liqenin Matkë vetëm jashtë Shkupit.

 

 

 

Kajakimi më i mirë, shtigjet e kanjoneve në Maqedoni

Promote your Service

Activity

Add up to 3 images.

Validation code:
Enter the code above here :

Can't read the image? click here to refresh.